Ki vagyok?

Gáspár Álmos, coach és pszichológia szakos hallgató. Egyéb végzettségeimet tekintve zenepedagógus és közgazdász.

Rövid történetem

A zeneművészeti főiskola elvégzését követő években gitárt tanítottam Magyarországon, Szlovákiában és Ausztriában. Hét évig éltem Nyugat-Ausztriában, ahol a tanítás mellett közgazdasági főiskolát végeztem. A közgazdasági alapképzést követően projekt managerként, nemzetközi ügyfélkörrel dolgoztam Budapesten és Bécsben.

Hogy lettem coach?

Tíz év tanítási tapasztalattal a hátam mögött felismertem, hogy a legjobban az emberekkel szeretek foglalkozni. Mélyen megérint, amikor az emberek megtisztelnek a bizalmukkal és megosztják velem a belső, személyes gondolataikat, félelmeiket, céljaikat.

Nagy örömmel tölt el, amikor egy ülés alkalmával "kitisztul a kép". A bizonytalanságot felváltja a magabiztosság, a passzivitást az aktivitás, és a közönyt a tenni akarás. Hirtelen minden más megvilágításba kerül, a coachingon résztvevők lehengerlő élményeket élnek át.

Ezen alkalmak megtapasztalása nemcsak az ügyfeleimet, hanem engem is nagy motivációval tölt el. Ez az az érzés, ami segít engem, hogy elkötelezett tudjak maradni a coaching és egyben a személyes fejlődés mellett.

Kik az ügyfeleim?

Az ügyfeleim motiváltak és elkötelezettek a változásban valamint szándékukban áll erőfeszítéseket tenni a siker érdekében. Hitem szerint bárki képes a változásra és változtatásra, akiben az akarat megvan hozzá. Az első lépés a legnehezebb. Mindig megtisztelve érzem magam, ha segíthetek ezen a hosszú úton.

A coaching folyamán mindenkit az egyenlő bánásmód eszméje illet meg. Nem számít a vallási-, politikai vagy rassz béli hovatartozás, sem pedig a szexuális orientáltság.